Kimi Raikkonens søn bringer tårerne frem hos fans

Foto: Chris Graythen/Getty Images

Robin Ace Raikkonen minder tilsyneladende om sin kendte far på flere punkter.

Kimi Raikkonen blev kendt for at være meget kortfattet, når han blev interviewet. Dette er tilsyneladende noget, som hans søn har taget til sig. Det var med til at gøre Kimi til en favorit blandt fans af Formel 1.

For nylig deltog hans søn i et gokartløb på Sette Laghi Kart International Circuit i Italien, hvor det blev til en tredjeplads.

Kimis kone, Minttu, delte en story på Instagram, der viste ligheden mellem den tidligere Formel 1-kører og hans søn. Dette har vist sig også at være tilfældet, når Robin taler med journalister.

Efter løbet blev han af en journalist spurgt, hvordan havde det, efter at have vundet sin første trejdeplads. Dette var han ifølge GPFans hurtig til at svare, da han blot sagde: ‘Anden’.

Robin besvarede til sidst et spørgsmål på ægte Kimi-manér, da han blev spurgt, om der var svære steder på banen.

“Ja,” lød svaret fra Robin.

Dernæst forsøgte journalisten at få lidt flere ord ud af den finske racerkører. Det havde han dog ikke den store succes med.

“Er den let eller svær at køre?” spurgte han.

“Lettere,” lød svaret blot.

Robin fortsatte i samme stil, som hans far blev kendt for, da han blev spurgt om følgende: “Hvor forventer du at slutte i næste løb?”

Dette besvarede han ganske enkelt med: “Det ved jeg ikke.”

Det kunne godt tyde på, at den unge Robin har ladet sig inspirere af sin far. Og hvem ved? Måske får han også én dag muligheden for at bevise sit værd i Formel 1.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023