Kevin Magnussen vinder prisen for månedens overhaling

Foto: Edmund So/Eurasia Sport Images/Getty Images

Kevin Magnussen har grund til at smile lidt ekstra, da han har vundet en pris for en imponerende overhaling i Monacos Grand Prix.

Kevin Magnussen stod ikke på podiet i Spaniens Grand Prix, men alligevel fik han en pris. Han er nemlig blevet kåret som vinder af månedens overhaling for maj.

Det er en pris, som han har vundet på baggrund af stemmer fra fans. Derfor er det ikke Formel 1 eller FIA, der har kåret ham som vinder af prisen.

Prisen har han fået for en overhaling i Monacos Grand Prix, der blev kørt den 28. april.

På daværende tidspunkt lå Kevin Magnussen nummer 16. Efter 18 omgange så han dog sit snit til at snige sig forbi Logan Sargeant i hans Williams-racer.

Det var en meget snu overhaling, som han også fik for af flere kommentatorer og eksperter. Og nu har det vist sig, at sportens fans også godt kunne lide den flotte overhaling.

“Det betyder meget. Når det er fra fansene, er det altid dejligt,” siger Kevin Magnussen med henvisning til de mange fans, der har stemt på ham.

“Selvom den overhaling kom i et løb, der ikke endte særligt godt for mig, er det stadig en dejlig støtte fra fansene. Og især i Monaco, hvor det er svært at overhale, er det rart at få den her anerkendelse.”

Med overhalingen sikrede han sig en plads som nummer 15. Her kørte han frem til omgang 30, hvor han igen fik sat en overhaling ind, som dermed førte ham op som nummer 14.

Desværre endte det dog med, at han måtte udgå som følge af problemer under regnvejret i fyrstendømmet.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023