Kevin Magnussen om Haas-opgraderinger: ‘Det kommer til at tage tid’

Foto: Jared C. Tilton/Getty Images

Kevin Magnussen er positiv omkring de nye Haas-opgraderinger. Alligevel kommer det til at tage tid at få det maksimale ud af dem.

Haas har ikke indført specielt mange ændringer eller opgraderinger i denne sæson. Det har været en bevidst strategi fra det amerikanske hold. I stedet har de længe arbejdet på at skabe et helt nyt koncept.

Dette koncept er blevet introduceret denne weekend i Austin. Desværre har de forbedrede resultater ladet vente på sig. Derfor har teamchef Günther Steiner også forklaret, at det ikke er gået, som de havde forventet.

Efter fredagens kvalifikation forklarede Kevin Magnussen dog, at bilen havde vist positive tegn. Derfor mente han også, at det ville have været opnåeligt med en plads i Q3.

“Der var nogle positive tegn i både fri træning og Q1. Men så gjorde jeg desværre et knap så godt stykke arbejde i Q2,” sagde den danske racerkører ifølge F1i.

“Jeg er stadig ved at lære denne bil at kende igen, og jeg kørte to dårlige omgange i Q2. Men jeg var stadig kun omkring to tiendedele (0,304s) fra Q3.”

Han slog også fast, at det vil være nødvendigt med mere tid bag rattet. Først når han har fået dette, vil han have lært bilen bedre at kende. Desuden vil det også give holdet mulighed for at indsamle og analysere mere data.

“Jeg har nogle fornemmelser. Men jeg vil ikke konkludere noget endnu, fordi det er en bane med anderledes asfalt samt forskellige vindforhold og forbindelser i forhold til sidste gang,” lød det fra ham.

“Det er meget svært at sammenligne så detaljeret, men jeg fornemmer noget. Det vil tage længere tid at verificere.”

Danskeren er derfor positiv omkring de nye opgraderinger på bilen, selvom resultaterne ikke er fulgt med. Det kan dog ikke udelukkes, at det ændrer sig i resten af sæsonen.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023