Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg overrasker alle

Foto: Shutterstock

Haas-kørerne Nico Hülkenberg og Kevin Magnussen overraskede alle, da de optog en video til Haas’ sociale medier.

I en video til Haas’ sociale medier, blev de to racerkørere præsenteret for en række ‘Vil du hellere’-spørgsmål.

Her endte Magnussen og Hülkenberg med at være enige om fem ud af otte spørgsmål. Da et af spørgsmålene var inkonklusivt, var de faktisk kun uenige om to af dem. Det skriver mediet GPFans.

Derfor minder de to kørere mere om hinanden, end de fleste ville have antaget. Blandt andet er de begge to enige om, at de hellere vil undvære øl, end at leve et liv uden chokolade.

Desuden var de også begge enige om, at de hellere vil lave mad, end at vaske op. Ydermere erklærede både Magnussen og Hülkenberg, at de hellere ville rejse til fortiden frem for til fremtiden.

Et punkt, hvor de dog ikke var enige, var i forhold til deres ønskede højde. Magnussen ville foretrække at være fire fod høj, mens tyskeren hellere ville være otte fod høj.

De pointerede dog, at de ikke rigtigt vidste, hvor høje det ville gøre dem. Ingen af dem bruger nemlig fod til at angive noget som helst i højden.

Holdkammeraterne var også uenige om deres foretrukne rolle i deres pitstop-mandskab. Den tyske stjerne ville helst være en del af spændingen, og ønskede derfor at være ‘front jackman’.

Derimod ville Magnussen hellere spille den sikkert, hvorfor han ville foretrækker at være ‘rear jackman’.

Da de diskuterede, om de helst ville have hænder som fødder eller fødder som hænder, var Hülkenberg hurtig til at sige fødder som hænder. Han ændrede dog sit svar, da Magnussen argumenterede for sin sag:

“Nej, du har ret. Fire hænder. Du har ret. Undskyld,” lød det fra Hülkenberg.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023