Kevin Magnussen håber at være en del af Haas’ ‘fantastiske fremtid’

Foto: Edmund So/Eurasia Sport Images/Getty Images

Kevin Magnussen mener, at Haas har en ‘stor fremtid’ i Formel 1, og han håber at være en del af denne.

Kevin Magnussen skal køre sit grandprix nummer 150 i Canada i denne weekend. Hovedparten af hans tid i Formel 1, har han tilbragt hos det amerikanske hold Haas.

Den danske racerkører er den kører, der har været hos Haas i længst tid. Han blev en del af holdet i deres anden sæson i 2017. Tre år senere forlod han holdet, men vendte tilbage i 2022.

Haas vendte tilbage til den midterste del af feltet i 2022, hvor de placerede sig på en ottendeplads i mesterskabet. Derudover kunne Magnussen også bryste sig af at have sikret sin første pole-position i denne sæson.

I år befinder Haas sig i skrivende stund på en syvendeplads i den samlede stilling, efter fornuftige start på sæsonen.

“Det er fantastisk at have været en del af Formel 1 i så lang tid,” sagde Magnussen ifølge Motorsportweek.com.

“Som lille dreng drømte jeg om at køre i Formel én dag. Og at have nået at køre så mange løb og have været alle de år i sporten, føler jeg mig meget taknemmelig for.”

“Jeg er et godt sted lige nu. Jeg er en del af et hold af fantastiske mennesker, og får ofte muligheden for at køre med i front.”

“Jeg har haft mange muligheder med Haas, og jeg ser en stor fremtid for holdet. Jeg håber meget, at jeg kan være en del af det og se frugterne af alt det hårde arbejde og fremskridt, der bliver gjort i øjeblikket.”

Magnussen har scoret point to gange indtil videre i denne sæson, da han placerede sig i top-10 i Saudi-Arabien og Miami.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023