Kevin Magnussen er begejstret for ‘Red Bull’-opgradering af Haas-bilen

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Kevin Magnussen har ikke haft meget positivt at sige om Haas-bilen i år. Men dette er der nu blevet lavet om på.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Haas har haft den dårligste bil i feltet i hovedparten af sæsonen. Derfor har det været meget svært for Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg at hive point i land.

I forbindelse med denne løbsweekend i Austin, introducerer Haas dog deres nye koncept. Det er et koncept, der har taget en del inspiration fra Red Bull.

Allerede nu har Kevin Magnussen udtalt sig positivt om de nye opgraderinger, som de debuterer med i denne weekend.

Tidligt i sæsonen besluttede Haas, at de ikke ville investere i at opgradere deres bil. Derimod ville de fokusere på at skabe et nyt koncept, der ville ruste dem bedre til fremtiden.

Netop dette har været målet med det koncept, der debuterer i denne weekend. Ifølge teamchef Günther Steiner er der tale om et ‘Red Bull-koncept’. Desuden har han beskrevet det som den største ændring i Haas’ historie i F1.

“Det er ikke for sent at se opgraderinger på bilen. Vi har ikke haft mange opgraderinger af bilen i år,” sagde Kevin Magnussen ifølge Speedcafe.

“Det har været et hårdt år i forhold til bare at finde præstationer. Gutterne har virkelig kæmpet i år for at få gevinster ud af den bil, vi har haft.”

“Denne opgradering er spændende, fordi den er meget anderledes på papiret. Det er faktisk ikke meningen, at der skal være mere downforce som sådan. Men det er et nyt koncept, og det er forhåbentlig det koncept, vi vil bruge til næste års bil.”

Derfor bliver det naturligvis interessant at se, om Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg er i stand til at point med fra Austin. Formår de at gøre dette, vil det være en stor succes for Haas.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023