Kevin Magnussen: Det vil lave, når jeg ikke længere kører Formel 1

Foto: Edmund So/Eurasia Sport Images/Getty Images

Kevin Magnussen ved godt, at han ikke kommer til at køre Formel 1 for evigt. Derfor ved han også, hvad han vil lave derefter.

Kevin Magnussen har igen gjort det klart, at han ikke er færdig i motorsport, når han stopper i Formel 1. Derimod er han indstillet på at fortsætte sin karriere i en anden form for motorsport.

Magnussen, der sikrede sig point i Jeddah og Miami i denne sæson, har tidligere været ude af Formel 1. Dengang valgte han blandt andet at kaste sig over IndyCar.

Kort tid derefter fik han dog muligheden for at vende tilbage til Formel 1, hvilket han valgte at gøre. Han udelukker dog ikke, at han f.eks. kan køre IndyCar igen på et senere tidspunkt.

“Jeg stopper i Formel 1, tvivler jeg på, at min passion er forsvundet,” sagde han til Total-Motorsport.com.

“Der er nok en anden grund til, at jeg ikke fortsætter i Formel 1, end at min passion er sluppet op.”

“Jeg tror, at jeg stadig kommer til at køre racerløb, efter min tid i Formel 1. Så længe jeg kan gøre det. Måske i et andet miljø… Le Mans eller sådan noget.”

“Jeg har altid været passioneret omkring IndyCar. Min far kørte det i 1990’erne. Det har jeg altid haft en passion for. Så især Indy 500 er noget, jeg altid har haft øje for.”

Der er dog ikke udsigt til, at han skal finde sig noget andet at lave efter denne sæson. Teamchef Günther Steiner har nemlig for nylig udtalt, at han er tilfreds med sine to kørere hos Haas.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023