Kevin Magnussen: ‘Det ved jeg ikke. Jeg tror det er frustration’

Foto: Shutterstock

Kevin Magnussen har indrømmet, at han ikke ved, om han kan holde fast i sit sæde hos Haas i den kommende sæson.

Holdejer Gene Haas er til stede ved Belgiens Grand Prix, hvor han og teamchef Günther Steiner potentielt vil tage hånd om kontraktforhandlinger med Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg.

Magnussen har indrømmet, at det ikke kun er hans kontraktsituation, der er frustrerende. Det samme er tilfældet for den manglende udvikling af bilen. Flere andre hold har haft stor succes med deres udvikling, men det er ikke tilfældet for Haas.

“Jeg ved det ikke. Jeg tror, at det er frustration,” sagde Magnussen ifølge Total Motorsport forud for Belgiens Grand Prix.

“Det er naturligvis opbyggende, når du ser andre hold udvikle sig og opnå store gevinster, mens vi åbenbart ikke har taget et stort skridt fremad endnu.”

“Men jeg har stadig stor tiltro til holdet, og at vi nok skal få vendt det til sidst. Det vil ikke ske med det samme, men jeg mener, vi gør det grundlæggende arbejde for at kunne tage skridtet fremad senere på året.”

“Det er selvfølgelig frustrerende, når man ikke har det, og man ved, vi ønsker at være deroppe, score point og gøre det godt. I øjeblikket er det lidt svært.”

Magnussen står uden kontrakt i næste sæson, men han ønsker at blive hos holdet. Steiner har endnu ikke truffet en beslutning, men Hülkenberg har tydeligt overgået sin danske holdkammerat.

“Vi får se, hvad der sker. I ved, hvordan det udvikler sig. Jeg tror ikke, at der i øjeblikket er nogen nyheder at komme med. I sidste ende kommer I til at finde ud af det,” sagde Magnussen.

“Jeg ved ikke rigtigt, hvad der er hvad, og hvad der foregår. Jeg føler, at holdet er ret tilfredse, men man ved aldrig med de her ting. Jeg tager det en dag ad gangen.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023