Kevin Magnussen: Den tynde luft i Mexico gør det svært

Foto: Jared C. Tilton/Getty Images

Kevin Magnussen har desværre ikke haft den kvalifikation, han havde håbet på. Blandt andet skylder han skylden på den tynde luft.

Både Haas og Kevin Magnussen er fortsat ved at lære det nye koncept at kende, som de introducerede i Austin. Derfor har resultaterne ladet vente på sig, og det tyder ikke på, at de dukker op i Mexico.

Den danske racerkører har ikke fået en god start på weekenden. Derfor tyder det heller ikke på, at det kommer til at være et pointgivende løb for ham.

Efter kvalifikationen pegede han blandt andet på, at feltet var meget tæt. Ligeledes udtalte han også, at banen er svær at køre på, fordi der er en meget tynd luft i Mexico City.

“Det er så utrolig tæt derude. Der er stort set et sekund mellem hele feltet, og vi er i den bagerste ende af det. For os er denne bane sandsynligvis vanskeligere på grund af den tynde luft og det omgivende tryk, der ikke hjælper os med hensyn til afkøling. Så det er stort set, hvad vi forventede,” sagde han til Formel 1’s hjemmeside, og fortsatte:

“Jeg har kørt omkring fem omgange alt i alt, før jeg kvalificerede mig. Så jeg kan ikke sige for meget om det lange stræk, for jeg har ikke haft et. Det har været en hård weekend uden FP1, og at jeg også havde et problem i FP3. Jeg har ikke rigtig haft de bedste forberedelser.”

Magnussen har kvalificeret sig som nummer 17 til søndagens løb. Derfor kommer han til at kæmpe en brav kamp, hvis han skal have point med hjem fra Autódromo Hermanos Rodríguez i Mexico.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023