Kendt F1-fotograf forsvarer Lewis Hamilton efter omstridt billede

Foto: Rudy Carezzevoli/Getty Images

En velkendt Formel 1-fotograf har forsvaret Lewis Hamilton i kølvandet på dette kontroversielle billede.

Lewis Hamilton er blevet taget i forsvar af Formel 1-fotografen Kym Illman, efter et kontroversielt billede har skabt modvind for briten.

På dette billede ser man Charlotte Davies, der er pressechef for Mercedes, holde en paraply for racerkøreren.

Illman har forsvaret Hamilton på Instagram, hvor han har delt et ærligt opslag. Det var i denne forbindelse, at han også delte et billede af Hamilton og Davies i regnen på Spa-Francorchamps.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kym Illman F1 (@kymillman)

Hans opslag endte med at skabe interesse hos mange af hans følgere, da det fik mere end 450 kommentarer. Desuden har det fået over 40.000 likes.

Fotografen har efterfølgende afsløret, at en tredjedel af kommentarerne var kritiske overfor Hamilton. De kritiserer, at den 38-årige racerkører ikke holdt sin egen paraply, men i stedet lod Davies gøre det.

“Hvem holder paraplyen? Nå, det er Charlotte Davies. Hendes rolle er, at hun er presseansvarlig hos Mercedes, så hun skal følge Lewis til mange af medieforpligtelserne. Tror du, det er folk, der ikke kan lide Lewis? Eller kan folk bare ikke lide kvinder, der holder paraplyer for mænd?” lyder det fra Illman.

Det har også fået ham til at dele en række billeder af andre racerkørere, der får hjælp til at holde paraplyer. Desuden mener han, at de mange kritiske kommentatorer er dobbeltmoralske omkring kvinder, der er en del af motorsporten.

“Alle disse kvinder, jeg har præsenteret her, arbejder for holdet. Det er deres opgave at følge køreren. De får penge for at gøre det her,” skrev han.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kym Illman F1 (@kymillman)

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023