Kelly Piquet hylder ‘spektakulær’ Max Verstappen med stolt billede

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Max Verstappen kunne i seneste weekend fejre sit tredje verdensmesterskab i Formel 1.

Det har længe stået klart, at Max Verstappen ville løbe afsted med endnu et verdensmesterskab i denne sæson. Faktisk var det kun et spørgsmål om tid, før det blev matematisk umuligt for rivalerne at indhente ham.

Netop dette skete lørdag, hvor han kørte sig til en 2.-plads bag McLaren-kører Oscar Piastri i sprintløbet ved Qatars Grand Prix.

Selvom det ikke blev til en sejr, havde Verstappen derfor alligevel grund til at juble, da han kørte over målstregen. I det sekund, han gjorde det, blev han nemlig verdensmester for tredje gang.

Efter weekenden i Qatar har Verstappen 433 point i den samlede stilling. Det er tal, som holdkammerat Sergio Perez er langt fra at matche. Han befinder sig på en 2.-plads med blot 224 point.

Desuden har Red Bull også sikret sig konstruktørmesterskabet allerede. I denne sæson har de scoret 657 point, mens Mercedes befinder sig på 2.-plads med 326 point. Det betyder, at det ikke er muligt at indhente Verstappen og co.

Verstappen havde naturligvis sin kæreste, Kelly Piquet, med i Qatar. Derfor kunne hun på første hånd være vidne til, at den hollandske stjerne kørte sig til sit tredje verdensmesterskab.

Efterfølgende har hun delt en række billeder og videoer på Instagram, hvor hun lykønsker Verstappen.

“Sikke et privilegium at være vidne til, at du ikke vinder ét, men tre verdensmesterskaber,” starter hun teksten i sit opslag.

“Det, du har opnået, er virkelig spektakulært, og du bliver ved med at forbløffe os.”

“Jeg er stolt og uden ord, og håber du nyder hvert eneste øjeblik. Godt gået, Red Bull.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023