Karun Chandhok fremhæver hvor Max Verstappen ‘knækkede’ Sergio Perez

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Karun Chandhok er ikke i tvivl om, hvor Max Verstappen ‘knækkede’ sin Red Bull-holdkammerat Sergio Perez.

Tidligere Formel 1-kører Karun Chandhok mener, at Max Verstappen ‘knækkede’ holdkammeraten Sergio Perez, da han tog sejren i Miamis Grand Prix.

Her havde Perez kvalificeret sig på pole-position foran Verstappen, der startede som nummer ni. Dette var forårsaget af et rødt flag, der gjorde, at han ikke nåede en ren omgang.

Inden da havde Perez også vundet i både Saudi-Arabien og Aserbajdsjan. Han vidste derfor, at han kunne tage føringen i den samlede stilling, hvor han kunne holde Verstappen bag sig.

Måske presset blev for stort for mexicaneren, der ikke kunne holde Verstappen bag sig. Hollænderen endte med at vinde løbet, og har nu vundet alle løb siden da. Dermed nærmer han sig Sebastian Vettels rekord på ni sejre i træk.

“Jeg vil sige, at Red Bull ser ud til at have knækket sin anden kører på nogle måder,” sagde Chandhok i Sky Sports F1-podcasten.

“Jeg tænker tilbage til den køretur i starten af året, han havde i Jeddah, men endnu vigtigere i Baku.”

“David Croft og jeg var kommentatorer der. Vi sagde, at han ville have overhalet Max på grund af strategien. Han ville have overhalet Max på banen og vundet det løb.”

“Det var en rigtig overbevisende præstation, om end på en af hans stærkeste baner. Men lige siden han blev overhalet på omgang 48 i Miami, er det gået den forkerte vej for ham.”

“Jeg ser på, hvad der skete i weekenden på Spa. Max kom foran ham, og han satte ham med 22 sekunder på 27 omgange. For mig at se, er det den eneste årsag til bekymring i Red Bull-lejren.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023