Kan Red Bull bryde Silverstone-forbandelse? Dette hold kan stå i vejen

Foto: Danilo Di Giovanni/Getty Images

Red Bull har gang i en dominerende sæson, hvor ingen af de andre hold når dem til sokkeholderne. På Silverstone kan det dog vise sig at blive anderledes.

Der vil særligt være ét hold, der kan udfordre Red Bull, når Formel 1-feltet denne weekend indtager Silverstone. Mange tænker automatisk, at det må være Mercedes, men det vil næppe være tilfældet.

Medmindre Mercedes’ opgraderinger er så gode, som de selv hævder, bliver det hverken Lewis Hamilton eller George Russell, der kommer til at udfordre Max Verstappen. Det skriver mediet PlanetF1.

Mediet peger derimod på Ferrari som den største trussel for Red Bull. Om det rent faktisk viser sig at være tilfældet, må tiden dog vise.

Det er naturligvis ikke uden grund, at det netop er Ferrari, der bliver peget på. Derimod skyldes det, at holdet har formået at introducere en række opgraderinger, der har gjort en mærkbar forskel for deres SF-23.

PlanetF1 forventer derfor, at Charles Leclerc kommer til at ligge meget tæt på Verstappen, uanset hvor meget fart han har på.

Skulle det vise sig, at det britiske vejr beslutter sig for at byde på en kold weekend, kan det dog blive anderledes. I så fald vil det sandsynligvis være svært for Leclerc at udnytte de hårde dæk.

Det betyder dog ikke, at Ferrari i et sådant tilfælde vil være helt ude af spillet. Derimod peger PlanetF1 på, at det i stedet vil være holdkammeraten Carlos Sainz, der kommer til at excellere.

Kampen bag Red Bull vil sandsynligvis være varierende fra løb til løb, da det afhænger meget af banen. Det er dog svært at komme udenom, at Aston Martin er begyndt at sakke bagud i forhold til udviklingen af bilerne.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023