Jos Verstappen kommer med opsigtsvækkende forudsigelse om sønnens pensionering

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Max Verstappens far, Jos, er kommet med en overraskende udmelding om hans søns pensionering fra Formel 1.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Max Verstappen flere gange har udtalt sig negativt vedrørende sin langsigtede fremtid i Formel 1.

Han er endda kommet med antydninger af, at han ikke ved, om han fortsætter, når hans nuværende kontrakt udløber. Det gør den dog først i 2028.

Den hollandske Red Bull-kører har haft en fænomenal sæson i år, hvor det hidtil er blevet til 17 sejre. Desuden har han slået op til flere rekorder, ligesom han har sikret sig sit tredje verdensmesterskab.

Hans rival Lewis Hamilton har for nylig skrevet under på en ny kontrakt med Mercedes. Det betyder, at han fortsat vil være en del af feltet, selvom han er fyldt 40 år.

Desuden har Fernando Alonso også gang i en rigtig fornuftig sæson med Aston Martin i en alder af 42 år. Hans nuværende kontrakt udløber i udgangen af 2024, og på dette tidspunkt vil han være fyldt 43 år.

Men Verstappen har tidligere gjort det klart, at han ikke ønsker at blive ved lige så længe, som de to føromtalte kørere. Tilsyneladende er det dog ikke noget, som hans far er helt enig med ham i.

“At han er så god, hvordan han vinder løbene og hvor mange han har vundet, tror jeg ikke, vi havde forventet. Og bestemt ikke i en alder af 26,” sagde han til Sky Sports.

“Han bliver aldrig træt af racerløb. Jeg tror, han vil fortsætte indtil han er 40 eller 45 år, men det hele afhænger af de små ting.”

Derfor ser det ud til, at far og søn er uenige om, hvor længe han bliver i sit Formel 1-sæde.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023