Jenson Button: Derfor er det vigtigt for Hamilton at slutte to’er

Foto: Rudy Carezzevoli/Getty Images

Tidligere Formel 1-kører Jenson Button fortæller, hvorfor det betyder meget for Lewis Hamilton at slutte på 2.-pladsen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Lewis Hamilton er ivrig efter at vinde sit ottende mesterskab. Desværre sidder han ikke i en bil, der giver ham mulighed for dette.

Alligevel har han leveret flere gode præstationer i denne sæson. Dermed har han ikke blot sat holdkammeraten George Russell til vægs, men har også bevist sit høje niveau.

I Mexicos Grand Prix blev det heller ikke til en sejr for den britiske Mercedes-stjerne. Til gengæld var han enormt glad for sin 2.-plads, og netop dette roser Jenson Button ham for.

Button kørte sammen med Hamilton hos McLaren fra 2010 til 2012. Derfor har han også et godt kendskab til den 38-årige racerkører. Blandt andet ved han, at det før i tiden irriterede ham meget at slutte på en 2.-plads.

“Det er fantastisk at se Lewis så optimistisk,” sagde Button ifølge Express.

“Han steg ud af bilen og sprang over til sine mekanikere. Lewis, der blev nummer to… Det plejede at være en ting, han blev skuffet over.”

Den 43-årige tidligere Formel 1-kører er overbevist om, at den store glæde skyldes, at Hamilton kan se fremgang. Det har holdet manglet det meste af denne sæson, men nu begynder det så småt at vise sig på banen.

“Han kan se fremskridt. Især efter sidste weekends diskvalifikation. Det er en stor ting for ham. Også at kunne holde disse dæk kørende indtil slutningen af løbet. Til George? Det er tricky. Din holdkammerat er nummer to, og du er nummer seks. Det er hårdt, det er det virkelig.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023