‘Jeg håber de går bankerot’: Las Vegas beboere er rasende på F1

Foto: F1 Las Vegas

Det er langt fra alle, der har et positivt syn på, at Las Vegas bliver omdannet til en racerbane i den kommende weekend.

Las Vegas Grand Prix har helt afgjort delt vandene. Flere kørere har givet udtryk for, at de ser frem til den store begivenhed, mens andre er mere kritiske.

Men også blandt beboerne i Las Vegas er der delte meninger om det. Mange er glade for at få Formel 1 til byen, mens andre er meget store modstandere af det.

Hvis det bliver en stor succes med løbet i Las Vegas, kommer Formel 1 sandsynligvis til at vende tilbage i mange år. Men på grund af de delte meninger, er det ikke alle, der håber på dette.

Mediet Jalopnik har talt med en række beboere i Las Vegas, som ikke er tilfredse med det kommende racerløb.

“Nogen her tjener mange penge på denne begivenhed, og det er ikke indbyggerne i Clark County. Vi vil få plukket vores lommer og betale skat for regningen,” sagde en kvinde ved navn Celeste.

“Jeg vil sige dette. Jeg hører ofte, at folk ville ønske, at mafiaen stadig drev Las Vegas i stedet for disse gribbe og igler.”

“Jeg flyttede hertil fra Houston, og trafikken mindede mig evakueringen fra orkanen Rita. Jeg har set biler i trafikken for nylig, der havde ‘F**K F1’ i bagruden,” sagde Lisa Lindell til Jalopnik.

“Arrogancen og frækheden ved Formel 1’s behov for at køre sine løb i tætbefolkede byer forekommer mig som grænseoverskridende sociopatisk,” sagde en anden beboer, der ønskede at være anonym.

“Jeg håber ikke kun, at Las Vegas-arrangementet taber penge for organisationen. Jeg håber, at de går bankerot.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023