Jason Watt med trist Kevin Magnussen-melding

Foto: Edmund So/Eurasia Sport Images/Getty Images

Haas og Kevin Magnussen har ikke haft en god sæson, hvilket har fået Jason Watt til at komme med en trist melding.

Haas og Kevin Magnussen har det tilfælles, at de er ved at løbe tør for tid. Sådan lyder det i hvert fald fra den tidligere racerkører Jason Watt.

Det amerikanske hold havde to nye biler med til løbet i Austin i denne måned. De bød på en lang række opgraderinger, men hidtil er de gode resultater udeblevet. Derfor er det også svært at se, hvordan Haas skal få succes i Formel 1.

I Mexico gik det ikke meget bedre for Kevin Magnussen, da hans VF-23-racer blev ramt af et problem med et hjulophæng. Det resulterede i en voldsom ulykke, der fik ham til at udgå af løbet.

I sin klumme for Ekstra Bladet skriver Jason Watt, at det amerikanske hold er ved at løbe tør for tid.

“Uanset om man endnu ikke har knækket koden til, hvordan bilens setup skal være med de nye opdateringer, så burde de tidlige tegn i min bog altså være, at kørerne med det samme burde have mærket en forbedring i selve løbet, når de kørte bag andre biler,” skriver han.

“Når jeg blot for en uge siden skrev, at jeg tror på Magnussen, så er det fortsat tilfældet, men tiden løber ud for teamet med hensyn til at få samlet brugbart data ind. De skal til at få sat en nogenlunde 2024-bil sammen.”

Desværre fik den danske racerkører ikke indsamlet meget brugbar data i løbet i Mexico. Hans voldsomme ulykke fandt sted allerede på omgang 33 af 71. Det betyder, at han nåede at køre mindre end halvdelen af løbet.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023