Jacques Villeneuve om Lewis Hamilton: ‘Han går meget op og ned’

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Tidligere verdensmester Jacques Villeneuve mener, at Lewis Hamilton altid har manglet én ting. Selv da han var på toppen af sin karriere.

Lewis Hamilton har ikke fået den bedste start på denne sæson. Den britiske racerkører havde håbet at kunne udfordre Max Verstappen om verdensmesterskabet, men sådan er det ikke gået.

Derimod har den britiske stjerne leveret meget svingende præstationer i denne sæson. Ifølge Villeneuve er det noget, der har været et tilbagevendende tema i hans karriere, hvilket ikke har været tilfældet for Verstappen.

“Hans præstationer går meget op og ned. Det afhænger af weekenderne. Men han har altid været sådan i alle sæsoner. Selv da han vandt. Han har aldrig haft et perfekt år, som Verstappen har,” sagde han til La Gazzetta dello Sport.

Han blev spurgt om han var forbløffet over, at Verstappen kunne blive ved med at levere præstationer på højeste niveau. Dette nægtede han at være.

Desuden sagde han, at der kun er én andre kører i feltet, der kan matche Verstappen på dette punkt. Her pegede han naturligvis ikke på Hamilton, men derimod på Fernando Alonso.

“Ikke forbløffet, nej. Han har altid en ekstraordinær energi, og han giver aldrig op. Og han gør en forskel,” sagde han.

“Verstappen har været sådan i årevis. Han er bedst i hele sæsonen. Det er hallucinerende, hvordan han gør det. Måske kun Alonso er sammenlignelig.”

“Hvis man ser på de fleste af de andre kørere, har de alle op- og nedture. Ofte med en del forskel på dem. Men ikke ham.

“Jeg ved virkelig ikke, hvor han får al den energi fra. Når han er sådan, hvilket stort set er hele tiden, er han umulig at vinde over.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023