Jacques Villeneuve langer ud efter ‘smilende’ Daniel Ricciardo

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Den tidligere Formel 1-verdensmester har sendt en stikpille i retning af den ‘smilende’ Daniel Ricciardo.

Jacques Villeneuve, der i 1997 blev verdensmester i Formel 1, er ikke ligefrem fuld af beundring for alle kører i feltet. Det er han til gengæld for både Max Verstappen, Carlos Sainz og Fernando Alonso.

For nylig var han til stede ved Il Festival dello Sport i Trento, og i denne forbindelse gav han et interview til avisen La Gazzetta dello Sport. Her blev den 52-årige tidligere racerkører blandt andet spurgt om Ferraris mislykkede forsøg på at vinde verdensmesterskan.

“Ferraris nuværende situation er ikke positiv. Men dette er en del af dets historie. Der er bedre øjeblikke og andre perioder uden sejre,” sagde han.

“Jeg kan godt lide, hvad (Carlos, red.) Sainz laver, fordi han altid forbedrer sig og har altid hjulpet de hold, han kørte for. Men kørere i dag er for beskyttede. De burde stå mere på egne ben og selv lave fejl.”

Den italienske spurgte også den tidligere verdensmester, om han har en favorit blandt de nuværende kørere.

“Jeg beundrer Fernando Alonso, fordi han er sulten. Det er den forskel, en god kører gør,” svarede han.

“Jeg vil gerne spørge de børn, der gerne vil være kørere i dag: Vil du det af passion, eller fordi du vil være som Daniel Ricciardo, der smiler i reklamer?”

Ligeledes blev Villeneuve også spurgt om Max Verstappen, og den tilsyneladende næsten ustoppelige bil, som Red Bull har udviklet.

“Det er forkert at sige, at Red Bull er uovervindelig. Den uovertrufne er Verstappen,” sagde han.

“Hans styrke er, at han aldrig var et barn. Han var moden, selv da han var ung. Han blev skabt til at være en mester af en far, der var meget hård ved ham. Sandheden er, at Max i dag ikke har en eneste svaghed.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023