Italienske medier rapporterer at to Formel 1-hold har Charles Leclerc på radaren

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Charles Leclerc kan være på vej væk fra Ferrari, der han bliver kædet sammen med to andre hold af italienske medier.

Ifølge flere italienske medier er både Aston Martin og Red Bull interesserede i at hente Charles Leclerc. De siges at gøre sig tanker om at give ham en kontrakt, når hans nuværende kontrakt med Ferrari udløber.

På det seneste har flere store nyheder ramt Formel 1. Blandt andet er der blevet løftet sløret for en løbskalender for 2024, der byder på intet mindre end 24 løb.

Derudover har AlphaTauri også valgt at sige farvel til Nyck de Vries. De Vries har ikke formået at præstere i denne sæson, og er derfor blevet afskediget til fordel for Daniel Ricciardo.

De fleste kørere i feltet har kontrakt med deres respektive hold ud over denne sæson. Derfor er flere af holdene begyndt at se nærmere på deres muligheder for fremtidige sæsoner.

Ifølge det italienske medie formu1a.uno vil to hold gøre et forsøg på at lokke Charles Leclerc væk fra Ferrari, når hans nuværende kontrakt udløber.

Det første af de to hold er Red Bull. Ifølge det italienske medie var der i slutningen af maj samtaler mellem de to parter. Her ønskede Red Bull at forhøre sig om muligheden for at hente ham, når hans kontakt med Ferrari er nået til sin ende.

Desuden har Aston Martin også taget kontakt til Charles Leclerc, da de ønsker at finde en afløser for Fernando Alonso.

“Det har Aston Martin også har gjort. De er på jagt efter en topkører til efter (Fernando, red.) Alonso forlader holdet. Derfor har Frédéric Vasseur placeret forlængelse af Leclercs kontrakt øverst på sin dagsorden i de næste par uger. Han har efterladt Carlos Sainz på standby indtil videre,” skriver mediet.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023