Ingen McLaren-opgraderinger til Oscar Piastri i Østrig

Foto: Clive Rose/Getty Images

McLaren-kører Oscar Piastri må klare sig uden opgraderinger på sin bil i forbindelse med Østrigs Grand Prix.

Oscar Piastri kommer ikke til at drage fordel af de første opgraderinger fra McLaren i Østrig. Det skyldes, at holdet har påbegyndt at indfase en såkaldt ‘b-spec’-bil.

Holdet har kun et enkelt sæt dele til de nye opgraderinger. Dem er Lando Norris i stedet blevet den heldige modtaget af.

Teamchef Andrea Stella har tidligere udtalt sig om de kommende opgraderinger, som vil blive indført i løbet af de næste tre løb.

Selvom han har afholdt sig fra at beskrive, hvad der konkret er tale for af opgraderinger, har han udtalt, at bilen vil være ‘mærkbart anderledes’. Desuden har han også udtalt, at ‘stort set hele bilen’ er blevet lavet om.

Han har også forklaret, at cirka halvdelen af opgraderingerne vil være klar til Norris denne weekend. Resten af opgraderingerne vil blive introduceret i det britiske og ungarske grandprix.

“Vi er spændte. Vi har fået opgraderinger på Landos bil denne weekend,” sagde Piastri om McLaren-opgraderingerne ifølge Speedcafe.

“Planen var at have det klar til os begge til Silverstone, men holdet har gjort et godt stykke arbejde med at få et sæt klar til denne weekend.”

“Så ja, jeg glæder mig til at se, hvordan det klarer sig. Og selvfølgelig har vi en stabil pakke på min bil. Vi ved præcis, hvad det er i stand til, så vi prøver stadig at komme ind i pointene og gøre, hvad vi kan.”

Angiveligt skulle der være tale om ændringer, der er meget tydelige på MCL60’s karrosseri. McLaren har dog holdt tæt om, hvilke opgraderinger, der er tale om.

Alle detaljer om de opgraderinger, der er monteret på Norris’ bil, vil og blive afsløret i et dokument udstedt af FIA. Dette dokument viser alle opgraderinger for hvert af holdene.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023