IndyCar-stjernen Alex Palou afviser McLaren-tilbud for 2024

Foto: Shutterstock

Alex Palou, der fører NTT IndyCar Series, er kommet med en overraskende udmelding om sin kontraktsituation.

Den talentfulde kører fra Spanien har informeret McLaren-boss Zak Brown om, at han ‘ikke har i sinde at honorere sin kontrakt’ i 2024.

Palou, der vandt NTT IndyCar Series i 2021, blev sidste år trukket i retten af nuværende holdejer Chip Ganassi. Det skyldes, at han offentliggjorde, at han ville skifte til McLaren i 2023.

Den spanske kører har sendt et brev til Brown, som er blevet sendt videre til Arrow McLaren IndyCar-teamet. Ifølge Forbes har The Associated Press fået en kopi af dette brev.

Brown hævder, at Palou adskillige gange har forsikret ham om, at han ville køre for holdet i næste sæson. Ifølge AP havde han endda fået et forskud på sin løn.

“Dette er utroligt skuffende i betragtning af den forpligtelse, han har givet os både direkte og offentligt, og vores betydelige investering i ham baseret på denne forpligtelse,” skrev Brown i brevet til Arrow McLaren.

AP skriver, at dette brev blev sendt til McLaren-holdet efter fredagens træningssession på Indianapolis Motor Speedway.

Det er kun et år siden, at Palou meddelte, at han ville forlade Chip Ganassi Racing til fordel for McLaren. Samme dag udsendte Chip Ganassia Racing en pressemeddelelse, hvori de skrev, at Palou var under kontrakt i 2023.

I det seneste brev fra Brown, er der ikke blevet indikeret, hvad Palou har planer om at gøre i 2024. Dog er det blevet gjort klart, at han er under kontrakt med McLaren.

“Vi har gjort det klart for Alex, at vi forventer, at han ærer og præsterer under sin kontrakt med os. Ledelsen og jeg er dog fokuseret på at tage fat om vores kørere til 2024, for at være forberedt, hvis Alex ikke gør det,” skrev Brown i brevet.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023