Imponerende Alex Albon linkes til to førende Formel 1-hold

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Alex Albon er en mand, der bliver talt meget om for tiden. Han bliver nemlig kædet sammen med to større Formel 1-hold.

Williams-kører Alex Albon har formået at bevise sit talent i denne sæson. Ved flere lejligheder har han leveret flotte resultater for Williams, og det har nu medført, at han kædes sammen med andre hold.

Faktisk er der forlydender om, at han kan være på vej til et af sportens tophold. Blandt andet bliver han kædet sammen med Ferrari, der overvejer at afløse Carlos Sainz.

“I Østrig talte Frederic Vasseur (Ferrari-teamchef, red.) med Alex Albon om 2025,” skriver den italienske avis Corriere dello Sport.

En anden mulighed er, at han kan ende med at vende tilbage til Red Bull. Potentielt kan han blive Sergio Perez’ afløser, selvom det var ham, der overtog Albons sæde ved udgangen af 2020.

Noget helt andet, der også kan vise sig at være en fordel, er Albons forbindelser. Han har nemlig forbindelse til Chalerm Yoovidhya, hvis familie kontrollerer 51% af aktierne i Red Bulls primære selskab.

Yoovidhya deltog i Østrigs Grand Prix, som blev kørt på Red Bull Ring. Dette har fået Red Bull-rådgiver Helmut Marko til at sige, at det kan være en fordel for Albon.

“Vi noterer os denne øgede tilstedeværelse som noget meget positivt,” sagde Marko, inden han indrømmede, at det kan været til Albons fordel.

“Albon har altid været hurtig, og han er i topform for tiden,” sagde han også.

Da Marko blev spurgt, om Albon en kandidat til at vende tilbage til Red Bull Racing, smilede Marko og sagde: “Vi er altid i kontakt med ham.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023