Ikonisk Michael Schumacher Formel 1-Ferrari kommer under hammeren

Foto: Shutterstock

Har du længe ønsket dig at eje en af Michael Schumachers Formel 1-biler, så har du nu muligheden for dette.

Det er sjældent, at det er muligt at få fingrene i en af de Formel 1-biler, som Michael Schumacher har siddet bag rattet i. Netop dette bliver dog snart muligt.

Inden længe vil hans ikoniske Ferrari F2001b blive udbudt på en auktion hos Sotheby’s. Ifølge Motorsport.com blev bilen kørt under Australiens Grand Prix, hvor Schumacher endte med at vinde.

Chassis 215 er en af meget få F1-chassiser, der aldrig er sluttet udenfor et podie. Derfor er det en helt særlig bil, man inden længe har mulighed for at erhverve sig, såfremt man har pengene til det.

En af de seneste af Schumachers Formel 1-biler fra Ferrari, der blev solgt, var en F2003 GA. Den blev solgt for intet mindre end 14,9 millioner dollars, hvilket svarer til over 100 millioner kroner.

Bilen blev også solgt af Sotheby’s, og slog den tidligere rekord for en Formel 1-bil. Inden da lød rekorden på 7,5 millioner dollars, hvilket blev betalt for Schumachers F2001.

Schumacher kørte i F2001B under de første to grandprixer i 2002-sæsonen, og sagde dengang: “Vi vil gerne bruge den nye bil så hurtigt som muligt, men kun hvis den er bedre end denne og pålidelig.”

Han brugte også denne bil til at vinde Australiens Grand Prix. Bilen vil blive udstillet på RM Sotheby’s Monterey-auktion fra den 16.-19. august. Det vil være muligt at byde på bilen i samme tidsrum.

Det kræver dog, at man har en stor pengepung, hvis man skal være med i budkrigen. Det bliver nemlig næppe billigt at blive indehaver af denne Formel 1-bil.

fredag 18. august 2023

tirsdag 15. august 2023

mandag 14. august 2023

søndag 13. august 2023

lørdag 12. august 2023