Hvem er Pierre Gaslys kæreste, Francisca Cerqueira Gomes?

Foto: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Formel 1-stjernen Pierre Gasly danner par med den portugisiske model Francisca Cerqueira Gomes.

Spekulationer om deres forhold begyndte i 2022, fordi de blev spottet sammen på en natklub i Portugal.

Deres forhold blev dog først bekræftet i november 2022. Det skete, da Pierre Gasly havde selskab af Francisca Cerqueira Gomes til Abu Dhabis Grand Prix.

Foto: Instagram

I januar 2023 offentliggjorde de deres forhold på Instagram, hvor Gasly delte et billede af parret, der fejrede nytårsaften sammen.

“Kære 2023. Lad os håbe på et år med godt helbred, kærlighed, dopamin, adrenalin og trofæer,” skrev han som tekst.

“Jeg ønsker jer alle et fantastisk år til jer og jeres kære. Lad os gøre det til et år at huske.”

Parret fejrede nytårsaften sammen i Dubai, hvor de blandt andet besøgte sandklitterne. Derefter rejste de videre til Sri Lanka, hvor de nød et par dage i hinandens selskab.

Foto: Instagram

Generelt har parret holdet deres følgere opdateret med deres rejser og livsstil. Blandt andet har de delt billeder fra Hawaii, Australien og Florida.

Francisca er datter af den berømte model og tv-personlighed Maria Vieira de Campos Cerqueira Gomes samt tidligere racerkører Goncalo Gomes.

Ud over hendes succes som model, har hun også beskæftiget sig med skuespil. Gennem årene har hun haft roller i en række tv-serier, skriver OK.

Foto: Instagram

Goncalo Gomes vandt flere mesterskaber i løbet af sin karriere. Blandt andet vandt han Formula Ford Portugal i 1993. Desuden vandt han også 2002/03-mesterskabet i Formula Novis Portugal.

Hvornår Gomes og Gasly konkret begyndte at date, vides ikke. Det er der nemlig ingen af dem, der har afsløret. Generelt har den franske racerkører da også altid værnet meget om sit privatliv.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023