Hvem er Kevin Magnussens kone? Alt om Louise Gjørup

Foto: Kevin Magnussen sammen sin kone Louise Gjørup og datteren Laura / Instagram

Formel 1-køreren Kevin Magnussen og hans kone Louise Gjørup blev gift i 2019.

Kevin har været gift med sin kone, Louise Gjørup, siden 2019.

Han blev født i Roskilde i 1992 og debuterede i F1 for McLaren i 2014. Han begyndte at køre gokart som barn, før han skiftede til Formel Ford i 2008 og gradvist arbejdede sig op.

I 2015 blev Magnussen dog frigivet fra McLaren, men der var et lyspunkt, da han mødte kvinden, som han senere skulle gifte sig med.

Efter at have datet i tre år, friede han til Gjørup og de blev gift den 10. august 2019. I løbet af deres ægteskab har parret budt to døtre velkommen.

Selvom han ofte er optaget af at køre løb, har han fundet støtte i sin kone, som ofte deler opslag om hans arbejde på Instagram. Ifølge Sports Illustrated har Magnussen tidligere fortalt om sin taknemmelighed over for Gjørup.

“Jeg er meget heldig at have en kone, der er super fleksibel og klar til at gå all in for at få tingene til at fungere, når jeg er væk” sagde han. “Det sætter tingene i perspektiv og man finder ud af, hvad der er vigtigt i livet.”

Så hvem er Kevin Magnussens kone? Her er alt, hvad du skal vide om Louise Gjørup og hendes forhold til Formel 1-køreren.

Gjørup voksede op i København

Ifølge hendes Facebook-profil gik Gjørup på gymnasiet i Valby og blev student i 2004.

Derefter fortsatte hun sin videregående uddannelse på Læreruddannelserne Metropol fra 2013 til 2017, hvor hun studerede dansk, idræt og biologi.

Gjørup og Magnussen blev gift i 2019

I et interview med B.T. forklarede Magnussen, at Gjørup kom ind i hans liv i 2015, kort efter han forlod McLaren.

“Det gik op for mig, at livet bliver smukkere, når man kan se ud over motorsport,” fortalte han avisen i december 2018.

Ifølge F1i.com friede Magnussen til Gjørup efter det mexicanske Grand Prix.

“Ja, det er sandt, at vi skal giftes til sommer,” sagde han.

“Det er underligt for mig at dele mit privatliv med mennesker, jeg ikke kender. Så jeg vil ikke gå for meget i detaljer og jeg håber, at folk respekterer det.”

Gjørup giftede sig med Magnussen den 10. august 2019 i en privat ceremoni i Nyborg.

Et par uger efter deres bryllup postede Gjørup om den særlige dag på sin Instagram. “En måned med den vigtigste, kærlige, omsorgsfulde og absolut perfekte mand! Elsker dig” skrev hun til et bryllupsbillede fra ceremonien.

Hun har to døtre med Magnussen

I efteråret 2020 delte Magnussen, at han og Gjørup ventede deres første barn, ifølge B.T.

“Nu har jeg ikke prøvet at være far før, men jeg tror, det bliver et fuldtidsprojekt,” fortalte han avisen. “Det er i hvert fald, hvad jeg har hørt fra andre.”

Et par måneder senere afslørede han på Instagram, at Gjørup havde født en datter ved navn Laura den 11. januar 2021.

Ifølge den nybagte far blev hun født syv uger for tidligt og ville forblive på hospitalet, indtil hun var “stærk og sund” nok til at komme hjem.

“Mandag mødte jeg kærligheden i mit liv, da Louise og jeg bød vores lille pige velkommen til verden,” skrev han ved siden af et billede af ham, der holdt sit barn. “Hvilken fantastisk følelse det er at blive forælder.”

Gjørup deler ofte billeder af Laura på Instagram også. På hendes anden fødselsdag fejrede Gjørup lejligheden med en række familiebilleder. “Jeg blev ramt af Cupidos pil for to år siden i dag. Tillykke med fødselsdagen, min Laura!” skrev hun til billederne.

Parret udvidede igen deres familie med ankomsten af deres andet barn. I april 2023 annoncerede Gjørup på Instagram, at hun og Magnussen ventede.

Hun lagde en video op af sig selv i en pool, hvor hun holder sin mave med teksten, “Sommerbaby/Lillesøster.”

Tre måneder senere afslørede Magnussen, at deres anden datter, Agnes, var født. “Laura er nu en storesøster. Velkommen til verden Agnes,” skrev han på Instagram ledsaget af billeder af Laura med sin søster. “Vi elsker dig så meget @logjorup. Du er en superstjerne.”

Hun støtter Magnussen

Gjørup deler ofte familie- og parbilleder på sin Instagram-konto, herunder en masse støtte til sin mand.

I anledning af Fars Dag i 2022 lagde hun et billede op af Magnussen i hans racertøj, der holder Laura. Senere samme år uploadede Gjørup en video af Magnussen med teksten, “Vi er så stolte af dig! Elsker dig.”

Hun opmuntrede Magnussens tilbagevenden til Formel 1

Magnussen tilbragte et år væk fra Formel 1, men lige før det første løb i 2022 bad Haas’ chef Guenther Steiner ham om at komme tilbage.

Formel 1-køreren fortalte det tyske magasin Sport Bild, at han straks sagde ja og derefter ringede til Gjørup for at bede om hendes tilladelse.

Han talte om rækkefølgen af begivenhederne og sagde, at det “sandsynligvis” var den forkerte rækkefølge.

Magnussen tilføjede, “Jeg fortalte hende det forsigtigt. Hun vidste, at dette var en unik mulighed. Jeg havde faktisk allerede afskrevet Formel 1.”

De har en hund sammen

Parret fik en hund i 2016. Louise Gjørup delte nyheden via et Instagram-billede af en hvalp, der leger i græsset. “Når to bliver tre,” skrev hun.

Gennem årene har hun lagt glimt af det firbenede familiemedlem online.

I 2017 lagde Gjørup et billede op af deres hund, der slikker Magnussen på Instagram, med teksten, “Flyver tilbage til min lille familie.” Samme år delte hun en selfie af sig selv i bilen med Staffordshire Bull Terrieren.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023