Hugo Boss kan blive navnet på nyt Formel 1-hold

Foto: Shutterstock

Hugo Boss er i forhandlinger med holdet om at blive titelsponsor, hvilket vil betyde, at holdet skal skifte navn i 2024.

I sidste måned kom det frem, at AlphaTauri skal have et nyt navn næste år. Holdet er klar til at sælge navnerettighederne, for at indgå en aftale, der kan give penge i kassen til udvikling.

Red Bull-ledelsen har meddelt, at de ikke ønsker at sælge holdet. Tidligere har det ellers været rapporteret, at de har fået store bud.

Derimod ønsker de at konsolidere sig omkring deres faciliteter i Bicester. Derfor vil der i den kommende sæson være et tættere samarbejde mellem AlphaTauri og Red Bull.

Ifølge Motorsport ønsker de at sælge rettighederne til holdets navn. Det har de tidligere gjort, da holdet har kørt under navnet Toro Rosso. De seneste år har navnet været AlphaTauri, som er et tøjmærke, der ejes af Red Bull.

Det vides endnu ikke, hvad holdet kommer til at hedde i den kommende sæson. Administrerende direktør Peter Bayer har dog bekræftet, at det ikke kommer til at hedde Toro Rosso igen.

Ifølge Motorsport.com er det kommet frem, at Hugo Boss har indledt forhandlinger om en potentiel sponsoraftale. Dette vil medføre, at det tyske tøjmærke, kommer til at indgå i navnet.

Hugo Boss samarbejder allerede med Aston Martin, og har tidligere sponsoreret McLaren. De ønsker større eksponering i Formel 1, og vil derfor indgå et større samarbejde.

Hvis en sådan aftale kommer i stand, vil holdet sandsynligvis blive omdøbt til ‘Boss’ eller ‘Boss Orange’. Det skriver Motorsport.com.

Men som nævnt, så forudsætter dette, at de kan nå frem til en tilfredsstillende aftale for begge parter.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023