Horner om Lambiases mystiske besked til Max Verstappen: Lykkeligt ægteskab

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-boss Christian Horner har udtalt sig en række mystiske radiobeskeder mellem Max Verstappen og hans løbsingeniør.

Det er sket flere gange, at Max Verstappen og hans løbsingeniør Gianpiero Lambiase har gjort sig bemærket med deres radiobeskeder. Og netop dette skete også flere gange under USA’s Grand Prix søndag aften dansk tid.

Den tredobbelte verdensmester sikrede sig sin løbssejr nummer 50 på banen i Austin. Det formåede han at gøre, selvom han startede på en 6.-plads. I sidste del af løbet måtte han desuden kæmpe for at holde Lewis Hamilton bag sig.

Relativt tidligt i løbet forklarede den hollandske stjerne, at han havde problemer med bremserne. Det gjorde han på typisk Verstappen-manér: “F**k. De her bremser er så dårlige sammenlignet med i går. Det er noget l**t.”

Da han kort tid efter fik besked om, at hullet til rivalen fra Lambiase, blev han vred og udbrød: “Hold op med at tale, når jeg bremser, mand. F**k.”

Efter løbet fandt Lambiase det alligevel i sig selv at rose Verstappen for sejren: “Godt gået. Nyd festlighederne, og så ses vi på fredag.”

Selvom det kan lyde hårdt, når Verstappen og Lambiase taler til hinanden, betyder det ikke, at deres forhold er dårligt. Tværtimod har de en rigtig god relation, hvilket blandt andet er forårsaget af, at de kan være meget direkte overfor hinanden.

“Det var ikke et kodesprog eller noget i den stil. Den ægteskabelige lyksalighed mellem de to ruller bare videre,” sagde Horner til Sky Sports F1 om radiobeskederne mellem Verstappen og Lambiase.

“Han (Lambiase, red.) har været nødt til at skynde sig tilbage til Storbritannien, så han skyndte sig at nå sit fly. Det plejede at være Helmut, der smutter tidligt, men nu er det løbsingeniøren, der er væk lige efter løbet.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023