Helmut Marko svarer igen: Lewis Hamilton har ‘dårlig hukommelse’

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Helmut Marko har langet ud efter Lewis Hamilton, som han beskylder for at have en dårlig hukommelse.

Mercedes-kører Lewis Hamilton mener, at FIA skal indføre regler for, hvornår holdene kan begynde at arbejde på næste års bil. Det skyldes, at han er bange for, at Red Bull ellers kan fortsætte sin dominans.

Konkret har han foreslået, at der skal indføres en regel om, at udviklingsarbejdet først må igangsættes den 1. august. Dette er dog ikke blevet taget godt imod hos Red Bull, herunder hos Max Verstappen.

“Det talte vi ikke om, da han vandt sine mesterskaber, gjorde vi? Så det synes jeg ikke, vi skal nu. Sådan fungerer Formel 1,” sagde han ifølge PlanetF1.

“Det er selvfølgelig normalt, at folk bagved siger den slags ting. Men de skal heller ikke glemme, hvordan det så ud, da de vandt.”

Og nu har han fået støtte fra Red Bull-rådgiver Helmut Marko, der har givet den hollandske kører ret.

Det har han gjort ved at sende en stikpille i retning af Hamilton. Her beskylder han ham for at glemme, at det tidligere var Mercedes, der tidligere udviklede deres nye bil længe før resten af feltet.

“Han har tilsyneladende en ret dårlig hukommelse,” sagde han til Motorsport.com.

“I de år, hvor Mercedes dominerede, begyndte de også at arbejde på bilen for det følgende år meget tidligere end andre hold. Da havde de primært en overlegen motor, der kunne levere mange flere hestekræfter end resten.”

“Hvis du ikke behøver at lægge energi i dette års chassis, så kigger du naturligvis allerede mod næste år. Det er bare sådan, Formel 1 fungerer.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023