Helmut Marko: Red Bulls drøm kan være ovre efter Canadas Grand Prix

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Red Bull-rådgiver Helmut Marko har hævdet, at holdet er favoritter til at vinde alle løb i denne sæson.

Selvom Marko ser Red Bull som favoritter til alle løb i sæsonen, kan ‘drømmen’ om at vinde dem alle være i fare i Montreal.

Red Bull har allerede vundet alle syv løb i denne sæson. Fem af dem er blevet vundet af Max Verstappen, mens de resterende to blev vundet af Sergio Perez.

Marko mener, at Red Bull har bilen til at dominere resten af sæsonen. Han indrømmer dog også, at held kommer til at spille ind. Formår de at vinde alle løb i sæsonen, kan de slå McLarens hidtidige rekord, der lød på et enkelt tabt løb i en hel sæson.

“I forhold til ren ydeevne, er vi i stand til det,” sagde han, da han blev spurgt om Red Bull kunne vinde alle løb i sæsonen.

“Det er ikke en overdrivelse at sige, at vi er favoritter til alle løb. Men du har ikke råd til at være uheldig. Da der stadig 15 løb tilbage, kan alt ske.”

I øjeblikket arbejder de på at blive klar til det kommende løb i Canada. Ifølge Marko er der allerede en risiko for, at drømmen går i stykker her. Hvis de skal undgå dette, skal både Perez og Verstappen være konkurrencedygtige.

“Vi kan komme ud for udfordringer allerede i næste uge i Montreal,” sagde han.

“Sandsynligheden for at realisere denne drøm, bliver kun større, hvis begge biler kan vinde.”

Vinder Red Bull i Canada, kan de tilslutte sig gruppen af hold, der har vundet 100 løb eller over. Her finder man Ferrari, McLaren, Mercedes og Williams.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023