Helmut Marko reagerer på rygter om Nico Hülkenberg

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

På det seneste har der været en del rygter om Nico Hülkenberg, hvilket tilsyneladende har underholdt Helmut Marko.

Da Helmut Marko blev spurgt om rygterne om, at Nico Hülkenberg er med i overvejelserne som afløser for Sergio Perez, kunne han ikke lade være med at smile.

Det vil ikke komme som den store overraskelse, hvis Red Bull beslutter sig for at skifte Perez ud. Til gengæld vil det være en overraskelse for de fleste, hvis han bliver afløst af Hülkenberg.

Ganske vist har den 35-årige tysker gjort sig positivt bemærket, efter at være vendt tilbage til feltet med Haas. Alligevel er der dog intet, der tyder på, at han skulle være af interesse for Red Bull.

Da han blev spurgt om muligheden for, at Hülkenberg kan ende med at afløse Perez, gav Marko et underholdende svar.

“Lad os sige det sådan. Vi får ham (Hülkenberg, red.) til kvalifikationen, og så kører Perez løbet,” sagde han til Kleine Zeitung, hvorefter han afviste, at rygterne skulle være sande.

Desuden har den tyske racerkører også selv nedtonet rygterne om et skifte til Red Bull. Han har slået fast, at han gerne vil fortsætte hos haas.

“Jeg tror, at alle tegn peger på en fremtid her (hos Haas red.),” sagde han torsdag ifølge Bayla Sports.

“Vi arbejder godt sammen, og der er god harmoni mellem Günther (Steiner, red.), hele holdet og mig, selvom det til tider er frustrerende om søndagen.”

“Jeg vil dog gerne være en del af at vende det rundt. Jeg tror, det hele kommer til at fortsætte.”

Derfor er der intet, der tyder på, at han er på vej til Red Bull. Tværtimod forventes det, at han vil underskrive en ny kontrakt med Haas.

fredag 18. august 2023

tirsdag 15. august 2023

mandag 14. august 2023

søndag 13. august 2023

lørdag 12. august 2023