Helmut Marko med ultimatum til Sergio Perez efter endnu et skuffende resultat

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Helmut Marko har fortalt Sergio Perez, at han ‘skal være bedre’ i kvalifikationen i de kommende grandprixer.

Kvalifikationen i Canadas Grand Prix var ikke en succes for Sergio Perez, der måtte nøjes med en 12. plads.

Det var en betydeligt dårligere placering end holdkammerat Max Verstappen, der igen sikrede pole-position. Derfor er der igen blevet stillet spørgsmålstegn ved Perez’ niveau.

Det var nemlig andet løb i træk, at Perez måtte udgå i Q2, hvilket har ført til stor tvivl om, hvorvidt han er i stand til at udfordre Verstappen.

Den mexicanske kører formåede at køre sig frem til en sjetteplads efter den skuffende kvalifikation. Det ændrer dog ikke på, at han igen mistede vigtige point til mesterskabskampen.

Perez befinder sig fortsat på en andenplads i den samlede stilling, men efter Canadas Grand Prix har han nu 69 point op til Verstappen.

“Vi har en stærk pakke. Et godt chassis, en stærk motor og den bedste kører. Selvom vi ikke altid rammer perfekt med hensyn til opsætningen, er Max god nok til at vinde,” sagde Marko til De Limburger.

“Det er vidunderligt, at vi kan rejse til vores hjemmeløb i Østrig med hundrede sejre som hold. Men vi ser også fremad igen. Vi vil ikke stå stille. Og det gør Max også. Han kørte heller ikke den hurtigste omgang her i Canada, vel?”

Mens Marko var fuld af ros til Verstappen, var det ikke helt tilfældet for Perez.

“Mere end en sjetteplads efter de to Ferrari’er var ikke muligt, men det er klart, at Checo skal blive bedre i kvalifikationen,” lød det.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023