Helmut Marko med advarsel: Er Aston Martin i knibe?

Foto: Shutterstock

Aston Martin fik en rigtig god start på denne sæson, men på det seneste er det gået den forkerte vej.

Aston Martin fik for alvor bevist sit værd i starten af denne sæson. Ganske vist var det primært Fernando Alonso, der stod for at køre de gode resultater hjem, men hjem kom de.

Efter flere podieplaceringer til den spanske veteran, er det dog begyndt at gå den forkerte vej. Deres præstationer har været mangelfulde på det seneste, hvor hverken Alonso eller Lance Stroll har været med i front.

Dette har nu fået Red Bull-rådgiver Helmut Marko til at komme med en advarsel til holdet. Selvom de kom lovende fra start i denne sæson, så befinder de sig nu på et kritisk punkt, siger han.

Marko er overbevist om, at der er tale om en meget alvorlig situation for holdet. Dette har fået ham til at advare om, at en forkert beslutning kan resultere i en langvarig kamp. Netop dette skete for Mercedes i 2022, hvor de skulle tilpasse sig de nye regler.

“Du skal vide så tidligt som muligt på sæsonen, hvilken retning du går til næste år. Hvis du laver en fejl, kan du være ude for en ubehagelig opvågning i starten af den nye sæson,” sagde han ifølge Grandpx.news.

Hvad der også kan vise sig at blive et problem for holdet, er Alonsos uforudsigelige natur. Han er kendt for sin ubarmhjertige ambition, hvorfor han hurtigt kan blive frustreret over bilens dyk i ydeevne.

“Hvor længe vil Fernando Alonso tie stille? Han er kendt for sin ambition, som hurtigt kan eskalere til dårligt humør, når tingene ikke går hans vej,” lyder det fra tidligere F1-kører Ralf Schumacher.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023