Helmut Marko: Disse to F1-kører ville kunne følge med Max Verstappen i RB19

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Helmut Marko mener, at der kun er to kørere i Formel 1-feltet, der kan følge med Max Verstappen.

Verstappen har gang i en rigtig god sæson. I starten fik han kamp til stregen af holdkammerat Sergio Perez, men dette har ændret sig i de seneste løb.

Derfor har den hollandske hører vundet seks ud af otte løb. De to andre køb sikrede han sig en andenplads i. Det betyder, at han har bragt sig i en god position til at vinde endnu et mesterskab.

Og nu har Helmut Marko gjort det klart, at kun få kan konkurrere med Verstappen. Faktisk mener han, at der kun er to andre, der er i stand til at køre op med ham.

Perez er ikke én af dem, selvom han fik en god start på sæsonen. De seneste løb har medført, at han nu kun har ni point ned til Aston Martins Fernando Alonso på tredjepladsen.

Spørger man Helmut Marko, er spanske Fernando Alonso netop en af dem, der vil kunne udfordre Verstappen. Dette ville dog kræve, at de to kørere sad i den samme bil.

I et interview med østrigske OE24, blev Marko spurgt om, hvorfor Perez ofte er op mod et halvt sekund langsommere end Verstappen i samme bil. Her pegede han på, at Verstappen ganske enkelt er noget for sig.

“Fordi Max er Max. Han sidder i den bedste bil,” lød det fra ham

Kun to andre kørere vil kunne køre op med Verstappen, hvis de sad i den samme bil. Alligevel mener Marko dog, at det er den hollandske stjerne, der ville vinde kampen.

“(Fernando, red.) Alonso og (Lewis, red.) Hamilton vil kun kunne følge med ham. Disse tre er simpelthen de stærkeste, men blandt dem skiller Max sig ud igen,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023