Helmut Marko: Christian Horner var ‘ikke en fan’ af Nyck De Vries

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Christian Horner var ikke fan af at hente Nyck de Vries til AlphaTauri, hævder Red Bull-rådgiver Helmut Marko.

Red Bull-teamchef Christian Horner var ikke enig med Helmut Marko, da han foreslog at hente Nyck de Vries til AlphaTauri. Marko ønskede at hente ham som afløser for Pierre Gasly, efter hans debut på Monza sidste år.

For nylig var han gæst i podcasten ‘Inside Line F1’, hvor han blev spurgt om han ofte er uenig med Horner vedrørende nye kørere.

“Ikke ofte, men nogle gange er vi. Den sidste… Jeg vil sige de Vries,” sagde han.

“Dybest set er det AlphaTauri, men vi er en stor familie, og vi har forskellige meninger. Han (Horner, red.) var ikke fan af De Vries.”

De Vries har ikke fået en specielt god start på sin tid hos AlphaTauri. Den hollandske kører har endnu ikke scoret et eneste point. Derfor har der også været tvivl om, hvorvidt han har en fortid hos holdet.

Hollænderen har også for nylig været under pres fra holdet, der kræver, at han forbedrer sine præstationer. Desuden har han selv udtalt, at han har ‘lavet for mange fejl’. Derfor er han opmærksom på, at han er nødt til at forbedre sig.

Marko slog også fast, at De Vries ikke har formået at leve op til forventningerne. Derfor mener han også, at det på nuværende tidspunkt tyder på, at Horner faktisk havde ret.

“Jeg vil sige i øjeblikket, at det ser ud til, at han har ret,” lød det fra ham.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023