Helmut Marko afviser rygter om, at Christian Horner vil have ham væk fra Red Bull

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Helmut Marko har afvist den seneste tids rygter om, at Christian Horner vil skille sig af med ham.

På trods af holdets store dominans i Formel 1, er der rygter om, at der er problemer i kulissen hos Red Bull. Angiveligt skulle Christian Horner have et ønske om at presse Helmut Marko ud af sin rolle som rådgiver.

Rygterne er blevet startet i en artikel, der er skrevet af den tidligere Formel 1-kører Luciano Burti.

Officielt har Marko ikke noget med Red Bull Racing at gøre, da han er ansat som rådgiver for Red Bull GmbH. I mange år var han derfor en betroet ansat for grundlægger og ejer Dietrich Mateschitz. Det var han faktisk helt op til hans død.

Mateschitz er blevet afløst af Oliver Mintzlaff, mens Marko mener, at Horner ønsker mere magt.

“Ingen anelse,” sagde Marko til OE24, da han blev spurgt om, hvor rygterne kommer fra.

“Der har ikke været noget topmøde. Jeg har en kontrakt indtil udgangen af næste år. Hvornår og hvordan jeg stopper, når det er slut, bestemmer jeg. Og ikke hr. Horner.”

“På grund af de nye strukturer er alt anderledes, og folk forsøger at omdefinere deres beføjelser. Det hele er kun spekulationer, ligesom dem om (Sergio, red.) Perez. Der er intet ultimatum.”

“Vi vinder for meget. Der sker utrolige ting, og Max Verstappens præstationer bør værdsættes mere. Det er ekstraordinært.

“Det er meget betryggende, at der stadig er noget som loyalitet og påskønnelse. Siden vores første samtale, hvor Max var 15 år, har der været en særlig forbindelse mellem os. Nu ser jeg frem til Austin, hvor vi forhåbentlig kan fejre løbssejr nr. 50.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023