Helmut Marko afslører konsekvensen af Sergio Perez’ crash

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-rådgiver Helmut Marko har afsløret, hvor omfattende skader, der er kommet på Sergio Perez’ bil.

Helmut Marko har bekræftet, at Sergio Perez ikke har flere reservedele. Denne udmelding er kommet i kølvandet på, at mexicanerne kørte galt under fredagens første træning i Ungarn.

Han har haft svært ved at finde sin form på det seneste, og den dårlige stime fortsatte i Ungarn. Han fik kun fire minutter på banen i fredagens første træning.

Red Bull-køreren fik kontakt med græsset med venstre forhjul ved indgangen til femte sving. Det fik bilen til at snurre rundt og ende i barrieren.

Red Bull har i Ungarn introduceret nye opgraderinger til både Perez og Max Verstappen.

Nu har det vist sig, at flere af bilens dele er blevet beskadiget, efter Perez’ ulykke på Hungaroring. Ifølge RacingNews365 er både venstre sidepod samt forskærmen, affjedringen og gulvet blevet beskadiget.

Red Bulls mekanikere formåede dog at reparere bilen inden anden træning. Til gengæld har det betydet, at han har brugt alle sine reservedele til weekenden.

“Han endte ude på græsset, og på grund af regnen, var det glat. Så det var derfor, han fløj af sted,” sagde Marko ifølge Motorsport Magazin.

Angående reservedelssituationen tilføjede han: “Vi har reservedele nok til begge biler.”

Da han blev bedt om at afklare, om det betød, at Perez kørte uden reservedele, sagde han: “Nej, han har ingen.”

Det betyder, at det kun er Verstappen, der har et sæt reservedele tilbage på sin side af garagen.

Som følge af dette, kan Red Bull blive tvunget til at trække bilen ud, hvis Perez igen laver skader. De vil nemlig ikke kunne reparere dem.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023