Hamilton går til bekendelse om Verstappen: ‘Vi bliver nødt til at tale om det’

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Lewis Hamilton har indrømmet, at Formel 1 nu er i Max Verstappens ‘æra’, da Red Bull-køreren dominerer i denne sæson.

Max Verstappen befinder sig i skrivende stund 99 point foran sin holdkammerat, der ligger nummer to, i den samlede stilling. Der er kørt ti løb i denne sæson, og otte af dem er blevet vundet af Verstappen.

Desuden havde han sidste år en sæson, som statistisk set er den mest dominerende nogensinde for en enkelt kører. Her tog han 15 sejre og fik 454 point. Det er begge rekorder, som han er på vej til at slå.

I 2021 konkurrerede Verstappen med Hamilton om titlen, men i år har han ikke været i stand til at gøre det samme. Det skyldes, at Mercedes har store problemer med bilen. Dette har fået den britiske kører til at indrømme, at ‘Verstappen-æraen’ er begyndt.

Han har dog også gjort det klart, at han mener, at Formel 1 som sport skal gøre noget ved det.

“Som sport skal vi arbejde på det. Vi skal have en samtale om, hvordan vi kan sætte det op til at blive bedre for fremtiden, så vi får tættere løb, hvor feltet er tættere. Og hvor vi har tætte kampe mellem Red Bull, Ferrari, Mercedes og Aston Martin. Det ville være episk,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Det er min drøm. Da jeg voksede op med at køre gokart, var det hjul mod hjul, og en tæt kamp.”

“Jeg drømmer ikke om at have en dominerende periode igen, eller at vinde flere mesterskaber i træk. Men håbet er, at man i det mindste kan være med i kampen.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023