Haas tør ikke laver nogen ændringer i 2024

Foto: Cristiano Barni ATPImages/Getty Images

Der er ikke udsigt til, at Haas tør at foretage ændringer til 2024-sæsonen. I hvert fald ikke, når det kommer til deres kørere.

Den respekterede Formel 1-journalist Lawrence Barretto mener ikke, at Haas vil hente nye kørere ind til 2024-sæsonen. Tværtimod mener han, at de ganske enkelt ikke tør at lave ændringer.

Både Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg er erfarne kørere, der har haft mange år i Formel 1. Fælles for dem begge er, at de står uden kontrakt efter denne sæson.

Meget tyder på, at det ikke betyder et farvel til nogen af dem. Derimod er der udsigt til, at de begge får en etårig forlængelse hos Haas.

Ifølge Barretto er det ganske usandsynligt, at det ender med, at Haas henter en eller to nye kørere ind. Derimod ser han det som meget sandsynligt, at både Magnussen og Hülkenberg får nye kontrakter.

“Efter at have brændt nallerne med at prøve sig frem med uerfarne kørere, der kom med finansiering, er Haas vendt tilbage til erfaring,” lyder det fra Barretto i sin seneste klumme ifølge PlanetF1.

“Det giver udbytte for det amerikanske hold, der deltager i kampen om at blive nummer syv, hvilket vil være deres bedste placering siden 2018. Det er næsten sikkert, at de vil præsentere en uændret kørersetup.”

Barretto afslører også, at der allerede er forhandlinger i gang med Magnussen, og at de skulle være ‘meget positive’.

Derudover lyder det også, at Hülkenberg er ‘tæt på’ at blive enige med holdet om en ny kontrakt. Dette har han også gjort sig fortjent til, da den tyske kører bestemt har imponeret i denne sæson.

Holdejer Gene Haas var til stede i både Ungarn og Belgien. Det formodes, at han har været til stede for at forhandle om de nye kontrakter med de to kørere.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023