Haas i problemer efter tredje motorfejl

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Haas-teamchef Günther Steiner har indrømmet, at holdet befinder sig ‘i et hul’, efter en skuffende weekend på Silverstone.

Kevin Magnussen har ikke haft heldet med sig på det seneste. På Silverstone måtte han midtvejs i søndagens løb forlade banen, da hans bil stod af på 32. omgang.

Han var nødt til at trække sin bil ud til siden af banen ved Wellington Straight. Her kunne man se, at der kom røg fra bilens bagende. Som følge af dette, blev der indsat en Safety Car.

Magnussen havde på daværende tidspunkt kørt sig frem til en 14. plads, efter at være startet som nummer 19. Efter løbet lagde han ikke skjul på, at det bestemt ikke havde været hans bedste weekend.

“Jeg kunne ikke afslutte kvalifikationen, og jeg kunne ikke afslutte løbet. Så det var åbenbart ikke min weekend,” sagde han ifølge Speedcafe.

“Man er nødt til bare at holde fokus og forsøge at se efter det næste trin i udviklingen. Jeg synes, at vi kæmper lidt for hårdt for at komme ind i top-10 for tiden.”

“Vi er nødt til bare at presse på som hold, arbejdede hårdere og komme videre.”

Haas har haft en sæson fyldt med problemer, da de blandt andet har kæmpet med at holde liv i dækkene om søndagen. Desuden har de også været hårdt ramt af motorfejl.

“Det har været en meget skuffende weekend. Vi havde ikke farten, og vi har haft tre motorfejl i tre løb. Det hjælper os ikke,” lød det fra Steiner efter løbet.

“Vi er nødt til at omgruppere og se, hvordan vi kommer videre herfra, for vi skal ud af dette hul. Alle vil selvfølgelig arbejde på det, men i dag var simpelthen ikke en god dag.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023