Haas håber at kunne tilknytte Oliver Bearman til teamet i 2024

Foto: Haas F1 Team

Haas har et håb om at kunne tilknytte Oliver Bearman til holdet allerede i 2024.

Ferrari-juniorkører Oliver Bearman fik i denne weekend sin debut i Formel 1 for Haas. Det gjorde han så godt, at holdet nu håber at kunne tilknyttet ham i en rolle i næste sæson.

Bearman kørte den første træning for Haas ved Mexicos Grand Prix. Det er den første af to planlagte sessioner, som han skal køre for det amerikanske hold.

Ferrari forsyner Haas med deres motorer, og har derfor udlånt Bearman til holdet. De har også bekræftet, at Bearman kommer til at køre i Formel 2 i den kommende sæson. Her har han sikret sig fire sejre som rookie, og har derfor skabt opmærksomhed omkring sig selv.

“Jeg tror ikke, du kan tage fejl af ham,” lød det fra Haas-ingeninør Ayao Komatsu efter Bearmans debut ifølge Formula Scout.

“Hele vejen fra den første forberedelse, har han været meget professionel. Han har været meget nem at have med at gøre i hver eneste del af processen. Jeg har intet at klage over. Så i dag, med den ro, de procedurer, forstod han målene for hvert enkelt løb.”

“Vi har planlagt endnu en session med ham i Abu Dhabi. Så det ser jeg virkelig frem til. Og så forhåbentlig også flere sessioner næste år. Så det er meget lovende.”

Han sagde også, at Bearman havde klaret sig bedre, end hvad holdet havde forventet af ham.

“Jeg tror ikke, du kan forvente meget mere. Han var bestemt bedre end mine forventninger. Ikke at mine forventninger var lave. Men det var så professionelt, og han satte ikke en fod forkert,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023