Haas desperate efter en løsning på dækproblemer

Foto: Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Günther Steiner har udtalt, at Haas skal ’tilbage til tegnebrættet’, da de skal finde en løsning på deres dækproblemer.

Nico Hülkenberg sluttede som nummer otte i kvalifikationen i Barcelona i sidste weekend. Søndag var ikke i stand til at lukrere på det i det 66 omgange lange løb.

Haas var tvunget til at køre en strategi med tre stop, da de igen havde store problemer med dækslid på deres VF-23. Da han kørte over målstregen for sidste gang, var det derfor som nummer 15.

“Hårdt. Svært. Desværre var slitagen virkelig høj for os,” sagde han ifølge F1i.com efter løbet.

“Vi skulle have tre stop i et løb, hvor jeg tror, at konkurrenterne havde to stop. Og vores tempo var stadig det samme som deres.”

“Ved første øjekast ser det ud til, at vi over en omgang er konkurrencedygtige. Men i det lange løb har vi stadig noget arbejde at gøre, noget fart og slitage at finde.”

“I starten af hver sektion var vi meget konkurrencedygtige, men vores dæk blev slidt så hurtigt. Vi var nødt til at lave tre stop, hvilket ikke var så optimalt,” tilføjede Kevin Magnussen, der sluttede som nummer 18.

“Forhåbentlig kan vi lære, hvad der forårsagede det og forbedre os, men det var et hårdt løb. Når man har en dårlig weekend som denne, har man en tendens til at finde nogle interessante svar. Det er det, jeg håber på nu.”

Og Steiner sagde, at disse svar kun vil blive fundet af holdet, hvis de begynder arbejdet fra bunden.

“Ganske skuffende resultat i dag. Vi kunne bare ikke holde liv i dækkene,” sagde han.

“Vi lavede et pitstop mere end alle andre, men selvom vi ikke var stoppet, ville vi være langsommere og endt der alligevel. Vi er nødt til at vende tilbage til tegnebrættet og forsøge at finde en løsning på vores dækslid.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023