Günther Steiner: ‘Vi har et par spor og det vil helt sikkert få konsekvenser’

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Günther Steiner har udtalt, at Haas har et par ‘spor’, der kan hjælpe dem med at forbedre ydeevnen i deres VF-24.

Hos Haas F1 Team har de haft svært ved at få tingene til at fungere i denne sæson. De har flere gange leveret flotte resultater i kvalifikationen, men i selve løbet har de ikke imponeret.

Det er især noget, der har været tilfældet for Nico Hülkenberg. Han er nemlig endt med at slutte bag sin startplacering i alle undtagen to løb.

Teamchef Günther Steiner er naturligvis bekendt med deres store problem. Han har dog udtalt, at de har en række ‘spor’, der kan hjælpe dem med at løse problemet.

“Vi undersøger den gode præstation, vi har i kvalifikationen og den knap så gode præstation under løbet i øjeblikket,” sagde han ifølge PlanetF1.

“Vi forsøger at lokalisere det. Men til næste løb vil vi måske forsøge at finde et sted mellem kvalifikationen og løbet. Vi arbejder hårdt på det og prøver at finde ud af, hvad vi kan gøre i de næste løb for at gøre det bedre.”

“Vi arbejder meget hårdt på at prøve at finde ud af, hvorfor uoverensstemmelsen mellem farten i kvalifikationen og løbet forekommer. Vi har et par spor, og det vil helt sikkert påvirke VF-24-designet. Vi skal selvfølgelig fjerne dette fra bilen til næste år.”

Steiner glæder sig over at have både Magnussen og Hülkenberg på holdet, da de er meget erfarne. Derfor har deres feedback været afgørende i forbindelse med udvikling af bilen.

“Jeg må indrømme, at jeg faktisk er meget glad for både Kevin og Nico. De er en integreret del i forsøget på at finde problemet og løsningen, hvordan vi tackler det på kort og lang sigt, og de er begge meget positive. Ikke om præstationerne i løbet lige nu, men positivt i forhold til, at vi kan løse problemet,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023