Günther Steiner: Red Bull kopierer ‘Haas-modellen’

Foto: Charles Coates/Getty Images

Haas-teamchef Günther Steiner mener, at Red Bull har ladet sig inspirere af Haas.

AlphaTauri og Red Bull har måske fundet inspiration hos Haas, da de besluttede at give Nyck de Vries en fyreseddel i hånden.

Sådan lyder det fra Haas-teamchef Günther Steiner, da han for første gang udtalt sig om den store nyhed. Han udtalte sig også om det faktum, at det er Daniel Ricciardo, der er hentet ind som De Vries’ afløser.

For nylig brød De Vries også sin stilhed omkring sin fyring, hvor han indrømmede, at det ‘gør ondt’. Det skyldes, at han har mistet ‘den F1-chance, som jeg drømte om så længe’.

Efterfølgende har både Red Bull og AlphaTauri fået kritik for deres beslutning om ikke at give De Vries en ordentlig chance. Den hollandske racerkører fik nemlig kun ti løb, inden han blev fyret.

Og det er noget, som Stiener kan genkende. Han blev nemlig mødt af stor kritik, da han i slutningen af sidste år traf beslutningen om at fyre Mick Schumacher.

“Vi sagde også sidste år, at vi skal gøre noget for at bringe erfaring til holdet. Det er derfor, vi hentede Nico Hulkenberg,” sagde han til ntv i denne uge, da han blev spurgt om De Vries.

“Måske er der nogen, der har set det og tænkt: ‘Det virkede for dem. Vi vil også gøre det på den måde’.”

Steiner insisterede også på, at det ikke nødvendigvis betyder, at eventyret er slut. Heller ikke for Schumacher.

“Tænker på alle de rookies, der er derude. Han er stadig i den bedste position til at finde et sæde. Han har et godt forhold til Mercedes, og Mercedes har mange kundehold,” tilføjede Steiner.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023