Günther Steiner: Opdateret Haas F1-bil er ikke tilstrækkelig endnu

Foto: Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Haas har introduceret en længere række opgraderinger i Austin, men de fik ikke det maksimale ud af dem.

Selvom der i Austin kun var en enkelt træning, besluttede Haas at introducere sin helt nye bil. De havde dog svært ved at ramme den rette opsætning, og derfor fik de ikke det maksimale ud af deres bil.

Efter løbet har Haas-boss Günther Steiner insisteret på, at det var den rette beslutning. Desuden mente han også, at det var klogt at starte fra pitlane, for at ændre opsætningen.

“I dag var bedre end i går. Gudskelov tog vi beslutningen om at starte i pitlane med den ændrede opsætning,” sagde han til Motorsport.com efter løbet.

“Selvfølgelig skal vi se på data og sådan noget, så vi kan få en bedre position i Mexico i forhold til opsætningen.”

“Vi var en lille smule bagud, da vi vidste, at vi kun havde én time. Det er ikke som at sige, at vi gjorde et dårligt stykke arbejde. Det var bare meget stramt med tiden med en stor opgradering.”

“Men vi kendte risikoen, og vi valgte at løbe den. Men vi ved meget mere nu, end vi gjorde før. Og forhåbentlig kan vi bruge det til en bedre præstation i Mexico.”

Han sagde også, at det er svært at vurdere potentialet i deres nye koncept efter en enkelt weekend.

“Jeg ved ikke, hvor godt det er endnu,” sagde han, og fortsætter:

“I det mindste kunne begge kørere køre op med nogle andre i dag. I de sidste fem løb blev vi bare overhalet. I dag kunne vi i det mindste overhale nogle kørere. Er vi gode nok? Nej. Vi skal have mere ud af det. Vi bevæger os i hvert fald i den rigtige retning.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023