Günther Steiner om voksende problem i Formel 1: ‘Som at spise for meget kaviar’

Foto: Shutterstock

Haas-boss Günther Steiner mener ikke, at det er den rette beslutning. Derimod mener han, at det bliver for meget af det gode.

Han er bestemt ikke ene om at rette kritik af det. Det har andre holdejere, teamchefer og kørere også gjort. Men nu melder Haas-boss Günther Steiner sig ind i koret af kritikere af den lange løbskalender i Formel 1.

Han mener ikke, at det er den rette måde at holde liv i Formel 1’s stigende popularitet på. Derimod er han af den opfattelse, at det bliver for meget af det gode.

Løbskalenderen for næste sæson er allerede blevet afsløret, og det bliver den mest omfattende i sportens historie. Intet mindre end 24 løbsweekender vil blive afviklet i perioden fra den 2. marts til den 8. december.

“Fansene er prioriteret, fordi vi har et produkt, folk gerne vil se. Jeg er bare bekymret for mætningsfaktoren,” sagde Steiner til Total-Motorsport.com.

“Når du får for meget, kan du ikke lide det længere. Hvis du bliver ved med at spise kaviar, kan du ikke lide det længere. Men i øjeblikket er der ingen mætning, fordi løbene er så forskellige.”

“Jeg tror, at 24 er grænsen for, hvordan holdene er sat op lige nu. Men jeg vil ikke sige, at vi kun skal køre 19 løb, fordi holdene ikke kan lide at gøre.”

“Hvis fansene vil have os til det, så er vi her for fansene. Vi er ikke noget uden fansene, da de holder os i gang. Vi er alle på linje der med Formel 1. 24 er maksimum.”

Han lægger derfor ikke skjul på, at der ikke skal flere løb i kalenderen. Omvendt mener han heller ikke, at 24 løb er for mange, hvilket andre har givet udtryk for.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023