Günther Steiner om Mick Schumachers ulykke: ‘Det var fuldstændig latterligt’

Foto: Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images

Günther Steiner har udtalt sig om en meget bekostelig ulykke, som gjorde det svært for ham at stole på Mick Schumacher i Haas-bilen.

I, hvad der viste sig at være hans sidste sæson som Haas-kører i 2022, formåede den unge Mick Schumacher at påføre bilen skader for hele 2 millioner dollar.

Det har Haas-boss Günther Steiner afsløret i sin nye bog ‘Surviving to Drive’, hvor han især fremhævede Schumachers ulykke i Japan, som endte med at koste holdet dyrt.

Da Schumacher var på vej retur til pitten på Suzuka, ramte han en vandpyt mellem sving 7 og 8, hvilket resulterede i, at han blev sendt i barrieren.

Det var øjeblikke som dette, der medførte, at han måtte acceptere, at hans tid med Haas ville komme til en ende efter 2022-sæsonens afslutning.

“Det skete i et f**king in-lap,” skriver Steiner i sin bog ifølge PlanetF1, der er blevet beskrevet som ‘en spændende beretning om et år i Formel 1’.

“På et in-lap. Nok var det meget vådt ude på banen, men ingen andre nåede at afskrive en bil, mens de kørte tilbage til pitten.”

“Vi mister en bil efter fem minutter, og skal nu bygge en anden. Jeg kan ikke have en kører, som jeg ikke er sikker på, er i stand til at tage en bil sikkert rundt på en langsom omgang.”

“Det var skide latterligt. Hvor mange personer kunne vi ansætte med 700.000 dollar? Og jeg skal nu finde de penge.”

Steiners nye bog er endnu ikke på gaden, men vil blive udgive den 20. april.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023