Günther Steiner med klar melding om potentielt skifte til Ferrari

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Günther Steiner har været rygtet til Ferrari, hvis et topjob skulle blive ledigt. Nu tager han selv bladet fra munden.

Günther Steiner har for nylig kunnet fejre, at han har stået i spidsen for Haas’ Formel 1-hold i 150 løb. I denne forbindelse har han slået fast, at han ikke vil forlade holdet.

I slutningen af 2022 var der flere hold, der besluttede at skifte ud på topposten. Det gjorde sig gældende for både McLaren, Alfa Romeo, Ferrari og Williams.

Derudover har Franz Tost også offentliggjort, at han forlader AlphaTauri. Selvom mulighederne for det, er til stede, har Steiner ikke lyst til at forlade Haas i nærmeste fremtid.

Han har længe haft et godt forhold til Ferrari, der har været leverandør af motorer og dele til Haas. Selvom det er tilfældet, har han ikke nogen interesse, hvis jobbet som teamchef hos holdet skulle blive ledig.

“Nej,” lød svaret ganske enkelt, da han af Mirror blev spurgt om muligheden for, at det ville ske.

Selvom det er Gene Haas, der er ejer af holdet, er Steiner blevet deres ansigt udadtil. Holdet er et af de eneste uafhængige hold, der er tilbage i Formel 1.

Det er netop denne status som uafhængig, der gør, at Steiner har en stor passion for det lille hold. Derfor ønsker han også at hjælpe dem på deres vej mod toppen.

“Hvad jeg ville elske at gøre, er at få Haas til at vinde,” sagde han.

“Det har jeg en større lyst til, end at blive en del af et vindende hold, hvor jeg bare skal administrere det. Jeg er en Haas-mand. Jeg ved ikke, om det er for livet, men det er jeg i nærmeste fremtid.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023