Günther Steiner: Las Vegas vil sætte en ny standard

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Haas-boss Günther Steiner ser meget begejstret for det kommende Las Vegas Grand Prix, men ikke alle er enige med ham.

I weekenden skal Formel 1-feltet køre i Las Vegas for første gang siden 1982. Derfor er der ingen af de nuværende kørere, der før har kørt i den amerikanske storby.

Haas-boss Günther Steiner ser meget frem til det kommende løb, som han beskriver som ‘helt anderledes’ end andre løb i kalenderen.

Las Vegas har før været hjemsted for Caesars Palace Grand Prix, som blev afviklet i starten af 1980’erne. Siden da har der ikke været Formel 1 i Nevadas ørken, men det bliver der lavet om på i weekenden.

Her ankommer feltet til en helt ny bane, der er 6,2 kilometer lang og byder på 17 sving. Kørerne kommer til at køre forbi ikoniske steder som Caesars Palace, Bellagio og Venetian. Desuden skal de også køre på The Strip, hvor de kan opnå en fart på omtrent 340 km/t.

Steiner mener, at alle ingredienser til en mindeværdig begivenhed er på plads. Derfor er han også overbevist om, at løbet i Las Vegas kommer til at sætte en helt ny standard for fremtidige løb.

“Jeg tror, at vi alle har en forventning, men vi ved, hvad Las Vegas handler om,” sagde Steiner til Formel 1’s hjemmeside.

“Det er svært at forestille sig præcis, hvordan det vil være. Men det bliver en rigtig fed begivenhed og noget helt andet end noget, der før er gjort i Formel 1.”

“At lægge en sådan indsats i at køre racerløb i en by som Las Vegas er mildest talt udfordrende. Og at få det til at ske for et par år siden er umuligt at tænke på, endsige udtale det.”

“Lad os se, hvordan det bliver. Men det vil helt sikkert sætte en standard for mange ting i sporten fremover.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023