Günther Steiner: Kevin Magnussen er nød til at indhente Nico Hülkenberg

Foto: Shutterstock

Günther Steiner har hævdet, at Kevin Magnussen ‘skal indhente Nico Hülkenberg’, hvis han vil være sikker på at have en fremtid hos Haas.

Den danske racerkører har kontraktudløb efter denne sæson, hvorfor han ikke er garanteret en fremtid i Formel 1. Derfor kan han potentielt føle sig presset over sin fremtid.

Han har kun scoret to point i de første 11 løb i denne sæson. Det betyder, at han ligger på en 18. plads i den samlede stilling. Kun Logan Sargeant og Daniel Ricciardo fra det nuværende felt ligger bag ham.

Hülkenberg har derimod formået at vende tilbage til feltet med stil. I alt har Haas scoret 11 point i denne sæson, og ni af dem er scoret af tyskeren.

Begge kørere står uden kontrakt efter denne sæson, men Hülkenbergs fremtid er bedre sikret end Magnussens.

I forbindelse med Ungarns Grand Prix har teamchef Günther Steiner afsløret, at Magnussen skal indhente Hülkenberg. Det betyder naturligvis, at han ikke er garanteret en fremtid hos holdet.

“Logisk set ved Kevin, at han skal indhente Nico. I øjeblikket er Nico bare bedre. Kevin har heller ikke noget problem med at indrømme det,” sagde han ifølge GPFans.

Selvom Magnussen ikke har været på niveau med sin holdkammerat i denne sæson, er han ikke bekymret for sin fremtid. Det har han afsløret overfor GPFans.

“Jeg er ikke så bekymret over det, da der ikke har været nogen problemer med det før,” sagde han.

Det ændrer dog næppe på, at han er tvunget til at forbedre sig i resten af sæsonens løb. Ellers kan det ikke udelukkes, at han ender med at blive afløst.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023